Νέα προϊόντα

Αρωματικές πέρλες
Με τις αρωματικές πέρλες μπορούμε να φτιάξουμε air fresheners (αρωματιστές χώρου) για το αυτοκίνητο και το σπίτι. Εύκολα και γρήγορα. Στις πέρλες προσθέστε απλά άρωμα και χρώμα της επιλογής σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω πολύ απλές οδηγίες:
1. Γεμίστε ένα δοχείο με όση ποσότητα πέρλες επιθυμείτε. Για αρχή προτείνομε 100γρ που γεμίζουν ένα εξάγωνο βάζο μαρμελάδας
2. Προσθέστε άρωμα. Προτείνομε μεταξύ 30-50γρ άρωμα για μισό κιλό πέρλες. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι, κλείστε το δοχείο και αναταράξτε το καλά.
Αφήστε το σε ηρεμία 24-48 ώρες για να απορροφηθεί το άρωμα. Όσο πιο πολύ άρωμα προσθέσετε τόσο πιο πολύ χρόνο απαιτεί για απορρόφηση.
Προσθέστε χρώμα κεριών (σκόνη) στο άρωμα χρησιμοποιώντας οδοντογλυφίδα και ανακατέψτε το. Απαιτείται ελάχιστο χρώμα.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δώσετε ένα σχήμα στις πέρλες χρησιμοποιήστε ένα παλιό ταψί και φούρνο προθερμασμένο στους 90 βαθμούς. Βάλτε τις φόρμες ζαχαροπλαστικής που επιλέξατε (καρδιές, λουλούδια, στρογγυλά κλπ.) και γεμίστε τις με πέρλες.
Αφήστε το στο φούρνο 45λεπτά στους 90 βαθμούς. Τα σχήματα μπορείτε να τα τρυπήσετε και να περάσετε κορδέλες για να τα κρεμάτε.
Εναλλακτικά βάζουμε τις πέρλες σε πουγκάκια από οργκάνζα.


Πέρλες για αρωματισμό:
συσκευασία 1 κιλού
4Ε/κιλό